Vi finns även i dessa städer:

Blombud Stockholm

Skicka blombud till Stockholm. Här beställer ni vackra blommor och arrangemang som ska skickas inom Stockholm för leverans samma dag. Alltid vackra och fina buketter som skickas med blombud fram till mottagarens dörr.


LoveltyLovely - Buketter - Skicka blommor med blombud Stockholm

 

 

Tänker på digTänker på dig - Buketter - Skicka blommor i Stockholm

 

 

Blombud till Stockholm för leverans samma dag.

Blombud till Stockholm kan vi levereras samma dag om det önskas, ni väljer datum för leverans i kalendern. Vi skickar även blombud i övriga Sverige, tryck på önskad stad i menyn nedanför för att se stadens leveranstider och leveransområden.

Blombud till Stockholm med säsongens alla blommor.

Skicka blombud till Stockholm för att överraska dina vänner. Ni hittar ett stort urval av buketter i blandade färger, blommor och former. Välj från våra rosbuketter eller från våra mixbuketter som innehåller blandade blommor av säsongens blommor. All information om mottagaren till blommorna fyller ni i när ni kommit till kassan så som korttext, leveransdatum och mottagarens adress. Vill ni skicka ett extra meddelande till floristen finns det även ett meddelande fält där ni kan fylla i information till floristen. När leveransen av blommorna skett kommer ett mejl skickas till dig om att blommorna blivit levererade till mottagaren. Blombud Stockholm ser till så att alla blir nöjda.100% nöjd kund-garanti

Alltid fräscha blommor med lång hållbarhet.


Utbildade florister

- Kvalite
- Kunskap
- Känsla


Snabba leveranser

Vi levererar samma dag.


Stort utbud

- Buketter
- Blomsterarrangemang
- Begravningsblommor