Vi finns även i dessa städer:

Om Skicka Blommor & Presenter i Stockholm

Skickablommorstockholm.se är precis vad det låter som. Vi vill kunna erbjuda dig som kund ett stort utbud vad gäller blommor och presentartiklar som vi dessutom vill erbjuda förmånlig frakt på för personlig leverans. Vår enda begränsning är att vi kan leverera detta inom Storstockholm. För övriga landet och världen hänvisar vi er till vår webbshop www.flowerhouse.se

 

Vi har vårt säte i Stockholm och drivs av Catharina Skoglind.

Det är alltid utbildade florister som arbetar hos oss och våra leveranser av snittblommor som kommer direkt från Holland kommer flera gånger i veckan så kvalite och bra priser kan vi alltid erbjuda.

Vår leverantör av krukväxter håller också högsta kvalité och blommorna kommer från Sverige, Danmark och Holland.

 

Vi har skickat blommor i Stockholm sedan 2009 och utökar och utvecklar vårt sortiment hela tiden. Välkommen att beställ ditt första blombud hos oss, glöm inte att vi har 100%nöjd kund garanti.

 

 

Catharina är en av de två delägarna som driver Skicka Blommor Stockholm och Nihlstens Blommor. Hon började sin floristiska karriär redan som 16-åring och har arbetat med blommor sedan 1996 och tog gesällbrevet 2005. Hon tog över Nihlstens blommor i Mars 2008 och hade innan dess även arbetat i butiken ett år. Mellan tiden som anställd hos Nihlstens och innan hon tog över verksamheten så drev hon en liten söt blomsterbutik på Rådmansgatan i Stockholm.
-Jag ville ha en större utmaning och arbeta med kollegor igen och det fanns det inte utrymme för i den lilla butiken. Eftersom jag hade arbetat på Nihlstens blommor tidigare så visste jag vad jag fick och kände redan till kunderna.
-Jag och Peter hade länge funderat på en webbshop och tyckte att idéen Skicka Blommor Stockholm var en otroligt möjlighet att starta något unikt. Det är ett otroligt roligt jobb och lite annorlunda från den övriga butiksverksamheten.
Favoritblomma – Liljekonvaljer, pioner, rosor. Det finns såklart mycket fint genom alla årstider men favoriterna är ändå blommor under vår och försommar.
Roligast på jobbet – När det är mycket att göra och kunderna är nöjda. Vi är ett otroligt bra team som arbetar tillsammans och det är såklart också väldigt roligt.

 

 

Peter är den andra hälften av företaget och är the head master när det gäller Skicka blommor. Under utvecklingen har Peter tagit hand om budkörningar och ekonomi, men är nu vår egen webbdesigner och som han verkligen brinner för.
Sedan vi skicka blommor Stockholm har det varit en ganska intensiv period för att sätta sig in i arbetet.
- Men det är positivt då det mesta är roligt att jobba med och trevligt med den positiva responsen från nöjda kunder.
Peter började sin karriär i blomsterbranschen med att köra budbil. Efter att ha träffat Catharina så bestämde de sig för att överta Nihlstens blommor 2008 och i april 2011 så fick de även möjligheten att starta Skicka blommor stockholm

Att få arbeta med en webbsida som är lite annorlunda och har ett roligare sortiment är jättekul. Speciellt vårt unika sortiment där vi har arbetat fram en mängd olika presentpaket som vi kan erbjuda kunderna.
Det här visste vi inte om Peter: Innan Peter hamnade i Blomsterbranschen så drev han en Choklad och Kaffebutik. Så är det någon som kan svara på frågor om vår choklad och vårt kaffe så är det Peter.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Från Djursholm till Danvikstull, via broarna i Gamla Stan, har vårt blombud Stockholm irrat fullt med vackra blomsterförsändelser, och tack vare vår långa erfarenhet av att skicka blommor i Stockholm så kommer varje bukett fram till rätt adress i rätt tid! Vi klarar av att skicka blommor Stockholm har enorm glädje av och vi förser hela storstadsområdet med omnejd med unika kreationer och hälsningar som gör väldigt gott. Kan vi bli bättre? Ja, det är klart att vi kan! Vårt mål är att fortsatt utveckla det som vi brinner för så att du får de vackraste blommorna och krukväxterna då du behöver dem.

Bra kan bättre

Vi vet att vi är bra på det där med blommor och att våra florister tillhör landets bästa men vi vet också att bra kan bli bättre. Därför så jobbar vi hela tiden med att se över vårt koncept och med att utveckla skicka blommor Stockholm till att bli en sajt där du finner precis allt som du behöver för att få iväg ett blombud Stockholm ser fram emot. Du behöver inte själv bo i huvudstaden för att skicka en personlig försändelse. Här hos oss så är det lätt att välja en bukett och att skicka ett meddelande med blommorna. Vi ser till att de kommer fram till den adress som du anger och att det blir en bukett som är minst lika vacker som bilden du ser hos oss.

Blommor och mer

Vi jobbar med de vackraste snittblommorna och plantor och växter som lämpar sig väl för blombud Stockholm. Genom att enbart acceptera högsta kvalitet så ser vi till att de buketter och blommor som du skickar håller riktigt länge. Våra florister följer den design som vi presenterar på hemsidan men är också duktiga på att improvisera då detta behövs. Det enda som vi inte är villiga att tumma på är kvaliteten, för det är med kvalitet som vi lyckas skapa våra fantastiskt vackra buketter och blomsterarrangemang.

När du vill skicka något som är lite mer än en bukett så kan vi rekommendera att du lägger till en gullig nalle eller kanske lite choklad. Det här kan passa väldigt bra då du vill gratulera, önska någon krya på dig eller kanske då du vill säga förlåt. Med tillbehör så blir buketten en riktigt fin present för olika tillfällen.

Säkra leveranser

Numera så vet vi precis vad som ska till för att leveranserna ska komma fram i tid. Det är därför som vi är så noga med att ge dig riktlinjer här på sajten. Så länge som du beställer i tid så kan du lita på att blommorna kommer fram i tid. Vi jobbar 6 dagar i veckan och har ett system som gör att vi hinner med både kreationen av den bukett som du väljer och att leverera samma dag. Det här är en stor fördel för dig som kanske kommer på i sista sekund att någon borde få blommor från dig idag.

Olika prisklasser

En annan sak som vi jobbar med är det där med olika prisklasser. Vi vet att olika tillfällen har olika budget, men samtidigt så tycker vi att ett blombud Stockholm alltid ska hålla hög kvalitet och upplevas som en väldigt fin överraskning. Genom att skapa buketter i olika prisklasser så ser vi till att du alltid kan finna rätt prisläge för tillfällen som:

  • Då en kollega slutar på jobbet
  • När mormor fyller år
  • Då du missar ett födelsedagskalas
  • När du vill säga tack

För oss på skicka blommor Stockholm så är ett av målen att göra det bekvämt för alla att skicka mer blommor och oftare, och för att lyckas med detta så är prisinstrumentet otroligt viktigt.

Hör av dig!

För att hela tiden förbättra vår tjänst så att du kan skicka blommor i Stockholm på ett smidigt och bra sätt så tar vi gärna emot kommentarer. Vi finns här för att svara på frågor och vi tar synpunkter på allvar, så hör av dig om du har något på hjärtat eller kanske undrar mer om hur vår tjänst fungerar.